måndag 21 oktober 2013

Härliga helg!

I helgen har jag och hundarna varit sysselsatta hela tiden. Vi började med en agilityträning med Therese & Save Me och Johanna och hennes lilla yrväder som jag glömt namnet på... Vi fick till en härlig och utmanande träning men Jacko kändes inte riiiktigt så fokuserad som han brukar på plan men han tyckte kanske också att det var en lite för tidig morgon... ;) 
Efter agilityn bad jag Therese att agera lite figurant inför MT:t och fick kampa lite med Jacko med den stooora bitstocken! Det gick super, känns som att han tar i lite extra med personer han inte träffar så ofta och det är ju bra! :)
Sen bar det av till stallet, fixade PG sen hem och hjälpa Gustav som skulle ha grabbkväll. Vid lunch körde jag till Hörby för att träffa Louise och Malte! Vi körde ut till Maja och Emil som köpt nytt hus. Där fick Jacko och Skrållan busa med alla pudlarna och hälsa på mor och far som också var där. Sen hem till Pärup och träffa Edith ( Louises Flatte), Jacko var överlycklig och vi gick en lång promenad under tiden Malte sov i vagnen! :) 
Vi käkade gott på kvällen, hundarna låg som slagna hjältar vid våra fötter... På söndagen tog vi ytterligare en promenad med hundarna innan vi åkte hem igen, det blev en kanonhelg!!! <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar