tisdag 1 juli 2014

Norgebesök!

I torsdags styrde vi bilen till Norge för att häls på Anne Cathrine och de små underverken! ....och nog var det underverk vi träffade på, alldeles alldeles underbara var de! :)
Nio små sötingar tultade runt i vardagsrummet när vi anlände på kvällen. Nog är det något speciellt med dessa små lurviga bollar som man vet så lite om och förälskar sig i så fort, det kan inte vara annat än villkorslös kärlek! <3
Här har ni de finaste barnbarnen jag kan önska mig!
Skogsjentas Beste Vilja
Skogsjentas Bobby Brown

Skogsjentas Blue Bell

Skogsjentas Bumble Bee

Skogsjentas Blueberry

Skogsjentas Blackberry

Skogsjentas Black Diamond
Skogsjentas Busy Bee

Skogsjentas Betty Blue
På dessa bilderna är valparna 6 veckor och fulla av bus, spring och nyfikenhet!
Alla har vars en familj som står redo för att ta emot dem ute i den stora världen om några dagar och jag är övertygad om att alla dessa individer kommer sätta guldkant på deras vardag, och kanske ett och annat grått hårstrå såklart! ;)

Jag njöt så av vistelsen med de små liven och det kändes verkligen som om vi bodde på hotel, full service hela tiden! Stort TACK till Anne Cathrine som verkligen är toppen! Det känns verkligen surt att vi bor så långt ifrån varandra!
Jacko var inte lika förtjust i de här små lurvbollarna som jag,
så de fick se sin pappa lite gran på avstånd...

Mums med skosnöre!

Jag har ju turen att kunna följa lilla Beste Vilja på någorlunda kort avstånd, i Karlskrona och där är vi ju faktiskt lite då och då!
Jag önskar alla valpköpare all lycka med dessa godingar (bara så ni vet, bättre än så här blir det inte!).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar