fredag 3 maj 2013

Agility- träning och tävling(?)...

Vilken härlig dag det varit idag! Och den avslutades på bästa sätt med agilityträning på klubben!

Jag ställde upp en bana som faktiskt var svår för mig att veta hur jag skulle utföra min handling, oftast ställer man upp en alldeles för lätt bana när man tränar själv men inte denna gång! Riktigt lurigt måste jag säga... :)

Skrållan fick träna på starten, att ligga kvar och inte skälla. Väl i farten lyssnar Skrållan jäkligt bra för att vara sååå exalterad! Vi finslipar på våra kontaktfält och slalomingångar och jag vill nog säga att vi gör små framsteg varje gång! :)

Jacko fortsätter att imponera på mig! Vi började köra kombinationer för typ två veckor sedan och nu tar han nästan en hel bana i ett kör... Vad hände där liksom?! Slalom vet han också vad som gäller i och jag ska vara noga med belöningarna där så han känner sig riktigt taggad!

Under lunchen på jobb anmälde jag mig och Skrållan till en del agilitytävlingar i sommar! Äntligen! Men man kan inte undgå att vilja trycka på fältet bredvid där det står "anmäl Jacko"... Där är en inofficiell tävling i tollarp i sommar som kanske kan bli aktuell, liiite träning till bara! ;)

Trevlig helg!

1 kommentar:

  1. Du är snabb!! Jag ska vänta två veckor till! Jag är inte så bra på att komma ihåg att hölja dem när de börjar sticka upp ur jorden och jag vill inte att de ska frysa för mig. Men snart, snart, snart! Kram

    SvaraRadera