lördag 9 mars 2013

Sök!

Idag var det dags för träning med sökgruppen från klubben, det sista tillfället för mig och Jacko innan det är dags att gå sökkurs i Svalöv som drar igång nästa lördag, spännande!! :) Så vi tar ett uppehåll från den sökgruppen några veckor framöver så får vi ju se vart det bär av efter den kursen.

Dagens träning gick jättebra. Vi var i skogarna i Vedby strövområde där vi sällskapades av väääldigt kalla vindar, det rörde såklart inte Jacko i ryggen då han älskar kyla... brrr matte tyckte iaf att det var ruggigt!

Vi började träningen som vi avslutade förra gången. Jag skickade ut Jacko på en från början dold figge som så fort Jacko hade bra tempo och kom en bit ut började springa iväg för att få lyckade och raka skick, så var de första två skicken. Nästa två skicken var figgarna passiva och han tog dem jättefint! :) sen var jag lite snabb i vändningarna på stigen och skickade honom nästan direkt och det blev ju inga bra skick direkt....hmm, tålamod vad är det egentligen?!? haha...

Jag la ut en sjunde figge på slutet av stigen på den sida där skicken gått som bäst för att få ett kanonavslut och det blev det verkligen! Jacko fick figgen på vind och med stort fokus så det blev väl ett något snabbt släpp då också men det blev jättefint!

Verkligen en fin träning!

Nu ser vi fram emot nästa helg och vad som väntar där...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar